Blogolj!

Tökéletlen kiválasztott

Ragnar Volarus

A főpolgármester ígéretéhez híven nem tisztogat, és most ennek keretében január 1-től kinevezte a város egyik legjelentősebb cégének, a FŐTÁV vezérigazgatói posztjára Mártha Imrét. Akinek szakmai előéletében komoly kivetnivalót nem találunk.

Volt ő az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. Energetikai és Infrastruktúra Igazgatósága vezetője, az MVM igazgatósági tagja, majd az MVM Csoport vezérigazgatója 2011-ig - utóbbi időszakban jegyezzük meg, sok energiát fordított arra, hogy Kapolyi László szekerét tolja. 2013-ban az Invitel Távközlési Csoport operatív főigazgatója lett, ahol közel hat éven át ténykedett, majd az utóbbi másfél évben független szakértőként a távközlési szektorban dolgozott tovább, nemzetközi vezetékes- és mobil piaciszereplők számára.

Csakhogy ott az a de. Mert nem csak erről ismerhetjük Mártha Imrét. Azt mondják egy kép többet mond ezer szónál. Jöjjön akkor a kép:

Olvassák el kérem a fent olvasható feliratot. Alul Süli János, Bajnai Gordon és Mártha Imre. A kis huncut köpönyegforgató ekkor még így gondolta, most már nem így gondolja. Lépten-nyomon belerúg a Paks II projektbe, persze olyan „érvekkel” amit az ellenzék folyamatosan szajkóz, csak éppen valóságalapjuk nincsen. Tehát igaz szoci megmondóember. Persze ez a pálfordulás Karácsony Gergelynek még tetszik is, így számára Mártha a tökéletes ember a posztra.

Csakhogy ott az a de. Mert nem csak innen ismerhetjük a FŐTÁV új góréját. Ő bizony nem ritkán megfordult a budapesti éjszakában is, és egy valóságos Superman. Kovács Kokó Istvánnal a ringben püfölték egymást, Cseh Lászlóval a medencében mérte össze az erejét, 440 lóerős MAN kamionnal manőverezett Budapest utcáin.

Tavaly nyáron megirigyelte Rakonczai Imre sikereit és a zongora mögé ült, hogy onnan hódítsa meg a női szíveket.

„Egy megismételhetetlen este a Karolina teraszon. Mártha Imre lesz a vendégünk úgy ahogy még biztosan nem látták és hallották, zongora mögé ül és játszik Önöknek.”

De ágyba vitte (többek közt) Balogh Edinát és Szabó Zsófit is. Természetesen mindkettő égbekiáltó nagy szerelem volt, de ugye végül mindkét hölgy más mellett találta meg a boldogságot.

Tehát egy igazi celeb kerül az egyik legnagyobb budapesti cég élére. Persze liberáliséknál minden belefér. Bár itt legalább a szakértelem talán megvan, csak fura lesz látni a vezérigazgató urat a bulvárlapokban.

Karácsony Gergelynek ez nem nagyon megy. Többi kinevezettje ugyan nem szerepel a pletykalapokban, csak náluk éppen a szakértelem hibádzik. Úgy fest a főpolgármester baráti körében nincs egy igazán megfelelő jelölt. Bár őt nézve meg sem lepődünk, hiszen a barátait mindenki megválogathatja.

https://wattmester.blogstar.hu/./pages/wattmester/contents/blog/88139/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?