Blogolj!

Nincs helye az irigykedésnek!

Wattmester

Irigykedve nézte mindig, ahogy a szomszéd házának tetején ott virít a napelem? Már az agyára megy, ahogy a kerti partin az egyik barátja folyton azt ecseteli, így mennyit spórol a villanyszámlán? Van egy remek javaslatunk. Ne irigykedjen és idegeskedjen tovább!

Könnyű azt mondani! – mondaná erre ön, de ezt már nem csak mondani, hanem megtenni is rettentően könnyű. És még az Esterházy-vagyon sem kell hozzá!

Van ugyanis olyan ajánlat, ami szinte bárki számára elérhető. Igen, pontosan. Az MFB megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelprogramja pont ilyen. Ennek segítségével a lehető legtöbb család előre léphet ezen a téren.

„A Hitelprogram célja a lakossági szektor épületenergetikai beruházásaihoz szükséges forrás rendelkezésre bocsátása a lakóépületek energiahatékonyságának, valamint a lakóépületekhez kapcsolódó megújuló energiaforrás alkalmazásának növelése érdekében.”

Ez így persze túl hivatalos és száraz, de nézzük miért lehet ez jó üzlet nekünk. Nos, például azért, mert a korszerűsítési beruházásokat a családok úgy tudják megvalósítani, hogy (csupán 10%-os önrész mellett) az előnyeit azonnal élvezhetik (korszerűbb, komfortosabb, kényelmesebb, egészségesebb ingatlanok), a visszafizetést pedig akár 20 év alatt is megoldhatják. Mindezt ráadásul úgy, hogy nincs kamat, nincs kezelési, előtörlesztési, vagy bármely más banki költség! A hitelprogram feltételei pedig arra is alkalmasak, hogy a beruházás révén elért rezsicsökkenésből finanszírozható legyen a törlesztőrészlet! Ha ez nem lenne elég, a projekt előkészítési költségei (energetikai szakvélemény, értékbecslés, stb.) szintén finanszírozhatók a hitel terhére.

Mindez túl szép, hogy igaz legyen? Higgye el, nem. Mindez már elérhető az MFB révén, így legközelebb már nem kell idegeskedve hallgatnia a kerti mulatságon mások áradozását a csökkenő rezsiköltségekről.

Mikortól elérhető és meddig? Nos, van egy újabb kiváló hírünk. Már április óta – újabb lendületet szeptembertől kapva -, és egészen 2022. év végéig. Van még kérdés? Kattintson ide és mindent megtudhat.

Címkék: ÁRAM, HÍREK, MÉRÉS
https://wattmester.blogstar.hu/./pages/wattmester/contents/blog/42910/pics/15065201778328764_800x600.jpg
ÁRAM,HÍREK,MÉRÉS
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?