3756 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma
Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg, így összesen 491 a koronavírus áldozatinak száma Magyarországon, de 1711-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.
Blogolj!

Így spórolhatsz nagyot a számlákon

Wattmester

Kishazánkban sajnos még mindig rengetegen használnak régi, elavult fűtési rendszereket. Ezzel több probléma is van: ezek az aggastyán konvektorok, hőtárolós kályhák már jellemzően nem képesek kifűteni a helyiségeket, így jelentősen csökken az ember komfortérzete, és mivel az ember melegebbet szeretne, ezért állandóan járatja, így ezek a hatékonytalan, elavult konstrukciók zabálják az energiát. Így nem csak a hideg miatt fogja magát rosszul érezni a tulajdonos, hanem az igen csak vastag sárga csekkek miatt is. 

Szerencsére a problémát felismerte a kormányzat és a megoldásra is van egy elég határozott szándéka, ugyanis a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül 2017. áprilisától 115 milliárd forintra pályázhatnak azok a családi házak, társasházak és lakásszövetkezetek, melyek energetikai korszerűsítést és megújuló energiaforrások alkalmazását tervezik. Az országszerte 442 MFB Ponton elérhető, nulla százalékos kamatozású hitelből a természetes személyek esetében maximum 10 millió, a társasház és lakásszövetkezet kölcsönfelvevő esetén lakásonként maximum 7 millió forint igényelhető, akár húsz éves futamidővel. Az elszámolható költségek közé tartozik az anyagköltség, munkadíj, szakértői, tervezői, eljárási költségek, műszaki ellenőrzés költsége és a nyilvánosság biztosításának költségei. 

A hitel az MFB pontokon személyesen érhető el országszerte, már eddig közel tízezres nagyságrendben éltek vele. Arra biztatunk mindenkit, hogy fontolják meg a lehetőséget, hiszen nincs árfolyam kockázat, csak a felvett összeget kell visszafizetni, ilyen kedvező feltételekkel gyakorlatilag nem lehet más hasonló célú terméket találni a piacon. Soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg leszámoljunk a konvektorral!

 

https://wattmester.blogstar.hu/./pages/wattmester/contents/blog/42485/pics/lead_800x600.jpg
ÁRAM,HÍREK,MÉRÉS,SZOLGÁLTATÁS
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?