Olaszországban dolgozik a magyar energetikai cég

Wattmester

Olaszország legnagyobb gázszállító vállalata, a több mint 32 ezer kilométernyi gázvezetéket kezelő Snam Rete Gas az érdi székhelyű Cason Mérnöki Zrt-t bízta meg a csővezetékeik ellenőrzését biztosító új rendszer kifejlesztésével.

A DBH-csoporthoz tartozó Cason innovációs díjnyertes, saját fejlesztésű technológián és hazai gyártású hardvereszközökön, valamint szoftvereken alapuló megoldásai az energetikai cégek széles körének kínálnak korszerű távmérési, vezetékfelügyeleti és hatékonyságnövelő megoldásokat. A cég ügyfelei között tudhatja a MOL mellett a legnagyobb nemzetközi cégek, mint például az E.ON vagy a GDF leányvállalatait a kelet-közép európai régióban és egyéb államokban is.

A Snam Rete Gas most távfelügyeleti rendszerek és eszközök szállítására, valamint a hozzájuk kapcsolódó mérnöki tervezési, szerelési és karbantartási munkákra szerződött a Casonnal. A beruházás eredményeképpen a hálózat alacsonyabb környezetterheléssel és nagyobb megbízhatósággal üzemelhet majd.

A megállapodás híre a tengerentúli sajtó figyelmét is felkeltette, a szerződésről több mint kétszáz amerikai hírportál is beszámolt, üzleti oldalak mellett például a Yahoo! is.

http://www.cason.hu

http://www.snamretegas.it/en/index.html

Címkék: HÍREK
https://wattmester.blogstar.hu/./pages/wattmester/contents/blog/26893/pics/lead_800x600.jpg
HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?